Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،سخنگوی فراجا وضعیت تردد زائران کربلا از مرزهای زمینی مهران و شلمچه را تشریح کرد.

به نقل از پلیس تهران، سردار مهدی حاجیان درباره روند و وضعیت تردد زوار حسینی (ع) از مرزهای زمینی مهران و شلمچه اظهار داشت: برابر توافق به عمل آمده با دولت عراق، مقرر شد عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و زوار عزیز ایرانی برای شرکت در مراسم پرفیض و معنوی عرفه، به صورت انفرادی و  گروهی به کشور عراق عزیمت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعزام انفرادی تا ساعت ۲۴  روز جمعه هفدهم تیرماه معتبر است و پس از آن زوار عزیز باید به صورت کاروانی برای عزیمت به کشور عراق اقدام کنند.

سخنگوی فراجا ادامه داد: از تاریخ هشتم تیرماه تاکنون، بیش از ۱۸۰ هزار تردد از دو مرز مهران و شلمچه ثبت شده و ۱۴۳ گیت گذرنامه پلیس در  مرزهای مهران و شلمچه فعال است.

وی با تشریح وضعیت گیت های آماده به کار و فعال در مرزهای زمینی ایلام و خوزستان عنوان کرد: در حال حاضر، مرز مهران دارای ۹۵ گیت فعال شامل؛ ۲۹ گیت ثابت، ۶۴ گیت موقت، یک گیت داخل ترانزیت و یک گیت بازارچه است.

سخنگوی فراجا درباره گیت های مرز شلمچه نیز بیان کرد: این مرز نیز دارای ۴۸ گیت شامل؛ ۲۴ گیت ثابت و ۲۴ گیت موقت است.

سردار حاجیان درباره روند صدور گذرنامه خاطرنشان کرد: در هفته گذشته تعداد ۲۷۰ هزار فقره درخواست صدور گذرنامه ثبت شد که توسط همکاران انتظامی، مراحل چاپ آن انجام شده است.

این مقام ارشد انتظامی گفت: مدت زمان آماده شدن گذرنامه بین سه تا چهار روز است که با پست به آدرس اعلامی توسط متقاضی ارسال می شود.

وی درباره تمهیدات پلیس برای خدمات دهی به زوار حسینی (ع) گفت: پلیس با آمادگی کامل به زوار عزیز خدمات انتظامی، مرزی و گذرنامه را ارائه می کند و انتظار است زوار عزیز مانند همیشه با خادمان خود در انتظامی همکاری داشته باشند و در این ایام معنوی، ما را از دعای خیر خود محروم نکنند.


انتهای پیام/


 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مهران و شلمچه مرزهای زمینی زوار عزیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور

به گزارش خبرآنلاین، جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسدد در مرزهای شرقی کشور ارائه کرد.

چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902960

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۲ تیم امدادی در مسیر تردد زائران بازی‌دراز
  • ۵۰‌ درصد تردد زوار عراق از مرز مهران است
  • برگزاری باشکوه کنگره اربعین سال ۱۴۰۳ اولویت ایران و عراق است
  • تمهیدات لازم برای حل و فصل مشکلات مرزهای ایران و عراق در اربعین
  • هشدار درباره تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • ماه در وضعیت اوج زمینی قرار می‌گیرد
  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • اعلام جزئیات ساخت دیوار ۴ متری در مرزهای شرقی کشور
  • مرز خسروی روز به روز مورد استقبال بیشتر زائران قرار می‌گیرد
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی